Uitgebreide foto reportage nu online

Bart Stoutjesdijk

De foto’s van alle categorieën van de finaledag (j.l. zaterdag) staan online op onze site: https://www.altenacup.nl/fotos/
Op de Finaledag Altena Cup 2019 is er op het zonovergeten sportpark van Giessen Rijswijk Combinatie sportief gestreden om de winst bij de mannen. Uiteindelijk moesten strafschoppen de beslissing brengen in de finale tussen Giessen Rijswijk Combinatie en Wilhelmina ’26. De geel-zwarten gingen er met de winst vandoor. Als 3e eindigde VV Sleeuwijk die sv Dussense Boys in de troostfinale versloegen. Wethouder Peter van der Ven van de gemeente Altena deelde samen met commissielid Kees Braat de prijzen uit. We kijken terug op een geslaagde finaledag! Gefeliciteerd Wilhelmina ’26! by Bart Stoutjesdijk Bart Stoutjesdijk fotografie