Rabobank Altena-Bommelerwaard is de trotse sponsor van de Altena Cup

07. Foto Rabobank directeur

Verenigingen, stichtingen en clubs in sport en cultuur hebben het in deze tijd niet makkelijk. Ze kampen met teruglopende bijdragen van lokale overheden, teruglopende ledenaantallen en een gebrek aan vrijwilligers en goede bestuurders. En dat terwijl verenigingen en stichtingen, juist in deze tijd, een belangrijke maatschappelijke rol vervullen. Ze vormen een onmisbare rol in de leefomgeving van mensen. Het verenigingsleven zorgt voor meer sociale cohesie en een meer tolerante samenleving. Ook worden er talenten ontdekt en klaargestoomd voor de top. Ben je bij een vereniging of club aangesloten, dan wil je ergens aan meedoen.

De Rabobank is al decennialang verbonden met het verenigingsleven. We geloven in hun kracht: verenigingen zijn het cement van onze maatschappij en van groot belang voor de toekomst. Rabobank Altena-Bommelerwaard is de trotse sponsor van de Altena Cup. De Altena Cup is namelijk een mooi voorbeeld van een evenement waarbij verschillende verenigingen en organisaties uit ons werkgebied zorgen voor een vitaal Altena. Iets om trots op te zijn!