OerFit Altena ‘Op naar een fittere versie van jezelf’

15. Fysiofit_Altena_Final_016

OerFit Altena heeft als doel mensen vooruit te helpen op één of meerdere vlakken in hun leven.

Ben je niet fit, heb je fysieke klachten, een chronische ziekte, zit je niet lekker in je vel of wil je juist het maximale uit jezelf halen in je sport of beroep, dan gaan wij met je aan de slag om de diverse facetten die hier een rol in spelen in kaart te brengen.

We kijken naar je voeding, lichaamsbeweging, ontspanning, mentale belasting en dagelijkse patronen. Indien nodig gaan we op alle vlakken met je aan de slag om je een stap vooruit te helpen.

Voeding en leefstijl zijn dagelijks terugkerende pijlers in je leven. We brengen je de kennis bij om op dit gebied dagelijks de juiste keuzes te maken, zodat er een stabiele basis ontstaat. Van daaruit is het mogelijk om verder de diepte in te gaan en met meer specifieke interventies zoals gerichte (personal) training, mentale coaching of voedingssuppletie de volgende stappen te maken.

Voor de voetballers in de gemeente Altena bieden we de eerste stap op weg naar meer energie; informatie verkrijgen over welke voeding bij ons past om optimaal energie aan te maken, nu op een laagdrempelige manier aan. In de vorm van gratis toegankelijke lezingen bij de diverse clubs in Altena. Op deze avonden zijn spelers, trainers, leiders, maar uiteraard ook ouders van jeugdspelers, van harte welkom. Houd de informatiekanalen van je vereniging in gaten voor informatie over de planning van de voorlichtingsavond bij jouw club. Samen op naar een fitter Altena!