HAK – partner van het initiatief Altena Cup

HAK-0-Appelmoes-370-NL-8720600612688-1802159-FRONT_e9f1e53ada04d86dd156afaa18ebf8c7

HAK heeft als missie om mensen op een zo gezond mogelijke manier lekker en gemakkelijk meer groenten en peulvruchten te helpen eten. HAK werkt daarbij volgens het principe van ‘De Groene Keuken’. Dit betekent dat wij groenten en peulvruchten telen en verwerken met minimale toevoegingen, zo puur mogelijk én met respect voor de planeet.

Vanuit deze missie is het een logische stap om mee te werken als partner aan het initiatief Altena Cup. De producten van HAK passen binnen een moderne leefstijl waarin beweging en gezonde voeding met voldoende groenten, peulvruchten en fruit belangrijk zijn.

“Tijdens de Altena Cup laten wij de actieve kinderen en hun ouders onze Appelmoes 0% proeven. Zo geeft Nicole Freid, Marketing en Innovatie directeur, aan. “Dit is de lekkere vertrouwde HAK appelmoes maar dan zonder toegevoegde suikers. Door de zorgvuldig uitgekozen mix van appelen smaakt de appelmoes heerlijk fris en past het prima als bijgerecht bij de heerlijke 100% plantaardige nuggets van de firma Schouten. Wij zijn blij dat we dit in de sportkantines van Altena kunnen laten zien en vooral kunnen laten proeven.”