BeleefAltena voor het tweede jaar actief betrokken bij de Altena Cup

Altena Cup_website_beleef altena

BeleefAltena heeft inmiddels een vaste plaats ingenomen binnen de Altena Cup, dit is mede door de ontwikkeling die het team de afgelopen 2 jaar door gemaakt hebben. Een deel van dit team is al flink aan de slag geweest voor het programmaboekje waaronder Marel van Andel, zij staat garant voor de interviews en Bart Stoutjesdijk voor de foto’s en de opmaak van het programmaboekje. 

Naast de Altena Cup is BeleefAltena druk bezig met KooplokaalAltena, een website waar winkels uit Altena op te vinden zijn. Zo wordt het iedereen makkelijk gemaakt lokaal te kopen en zo de regio vitaal te houden.

Het platform BeleefAltena en Altena Werkt zijn initiatieven van Stichting Altena Kennispoort, voortgekomen uit de koker van Vrouw & Altena. En worden vormgegeven door studenten als bijbaan. Het laat jongeren zien hoeveel kansen er liggen in Altena op het gebied van werkgelegenheid, recreatie en wonen op het platteland. 

Kijk voor meer informatie op de website www.beleef-altena.nl en houd de socials in de gaten @beleefaltena!