Datum Altena Cup editie Jeugd bekend

ALTENA- De Altena Cup is dit jaar weer georganiseerd voor de jeugd. Op een zonnige speelochtend, werden er door de gehele gemeente jeugdwedstrijden afgelegd.

We zijn blij om aan te kondigen dat het Altena Cup Jeugdtoernooi 2024 zal plaatsvinden op zaterdag 1 juni 2024. Het toernooi zal verspreid worden over bijna alle sportcomplexen in Altena en is bedoeld voor jeugdteams van de leeftijdscategorieën O6 tot en met O19.

 

Het Altena Cup Jeugdtoernooi is een mooie afsluiter van het voetbalseizoen, met wedstrijden tegen leeftijdsgenoten en een goede sfeer. Aanmelden voor het jeugdtoernooi is niet nodig; dit is eerder al besproken met de aangesloten verenigingen. Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer informatie over het definitieve programma.