Uitslagen groepsfase

Foto_AltenaCup3

De uitslagen van de Altena Cup groepsfase, gespeeld op 22 augustus 2023, zijn nu beschikbaar! Benieuwd naar hoe je het eerste team van je club heeft gepresteerd? Bekijk de resultaten via onderstaande link:

👉 Bekijk uitslagen

Voor aanstaande zaterdag staan er opnieuw wedstrijden gepland, en we hebben goed nieuws: de uitslagen zullen wederom worden bijgewerkt op dezelfde pagina. Dus zorg ervoor dat je deze link opslaat en regelmatig checkt voor de meest recente standen.

En vergeet niet, de finaledag komt eraan en wij als bestuur kunnen hebben er zin in! De finaledag zal plaatsvinden bij VV Sleeuwijk en belooft een mooie dag te worden. Om 13:30u staat de eerste wedstrijd op het programma.

Wij nodigen jullie allen van harte uit om langs te komen en de teams aan te moedigen. Laten we er samen een onvergetelijke voetbaldag van maken!