Altena Cup jeugdtoernooi in 2024 op 1 juni

Altena Cup Jeugd 2023
Op zaterdag 3 juni 2023 vond de 4e editie van de Jeugd Altena Cup plaats. Met een tevreden gevoel kunnen we als bestuur terugkijken op een geslaagde editie. Verdeeld over acht verschillende locaties in de gemeente Altena kwamen maar liefst 135 teams in actie.

Met het succes van de 4e editie, nog vers in ons geheugen, kijken we nu al vooruit naar volgend jaar. Onze wens is om in 2024 nog meer teams te verwelkomen op het jeugdtoernooi. We willen het evenement nog groter en beter maken, en daarvoor hebben we de steun en de deelname van zoveel mogelijk teams nodig.

Om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd op de hoogte is, willen we benadrukken hoe belangrijk tijdige communicatie is. Daarom kondigen we nu alvast de datum aan voor het jeugdtoernooi van de Altena Cup in 2024. Noteer deze datum alvast in de agenda:

Zaterdag 1 juni 2024

Terwijl we vooruitkijken naar de jeugdeditie van de Altena Cup in 2024, gaan we niet stilzitten. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het seniorentoernooi dat dit jaar plaatsvindt op dinsdag 22 augustus en zaterdag 26 augustus 2023.

Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer informatie en updates over beide toernooien.